- Po18. 03.
- Polievka z kyslej kapusty s mäsom a zeleninou (212/234/265)
A: Granadiersky pochod so syrom (240/300/350)
Šalát uhorkový (90/90/120)
B: Kuracie prsia na smotane (142/158/174)
Cestoviny (140/165/185)
C: Záhradnícky sekaný rezeň (br.mäso, zelenina, vajce) (85/100/115)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát
D: Cestovinový šalát so strukovinou a syrom (červená fazuľa, brokolica, pretlak, syr)
E: BMBZ Granadiersky pochod bezlepkový, šalát uhorkový (350/120)
7, 9
1, 7
1, 7, 10
1
1, 3, 9
1, 7
- Ut19. 03.
- Polievka fazuľová mliečna (200/220/250)
A: Kuracie stehná na srbský spôsob (kur.stehná, lečo) (132/148/174)
Tarhoňa dusená (140/170/210)
B: Hrachová kaša (180/210/250)
Varené údené stehno (44/50/56)
Chlieb k prívarku (60/80/100)
C: Brokolicový nákyp (brokolica, mlieko, vajce, syr) (160/200/240)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát reďkovkový (40/40/60)
D: Šalát zo surovej zeleniny s červenou fazuľou, olivový dresing s bylinkami, celozrnné pečivo (280/2)
E: BMBZ Kuracie stehná pečené, dusený ryža, reďkovkový šalát (190/190/60)
7
1
1
1, 7
1, 15
3, 7
1, 7
- St20. 03.
- Polievka hovädzia s cestovinou (200/220/250)
A: Šúľance zemiakové (205/240/280)
Posýpka maková (38/48/58)
B: Pastiersky rezeň (br.karé, šampiňón, syr, šunka) (93/120/138)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát paradajkový s pórom (100/100/130)
C: Bravčová pečeň na paradajkách (118/150/176)
Cestoviny (140/165/185)
D: Kurací šalát so zeleninou, americký dresing, celozrnné pečivo (280/1)
E: BMBZ Bezlepkové šúľance, maková posýpka (280/58)
1, 3, 9
1, 3, 7
1, 3, 7, 12
1, 10
1
1, 7, 10
- Št21. 03.
- Polievka kalerábová (200/220/250)
A: Bravčové stehno pečené (84/110/134)
Zemiaky štuchané (160/220/250)
Šalát z hlávkovej kapusty (100/100/120)
B: Kuracie mäso po čínsky (102/128/144)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát
C: Strapačky s kyslou kapustou (možnosť opečenej slaniny) (240/300/360)
D: Šalát zeleninový miešaný s tvrdým syrom, dresing tisíc ostrovov, celozrnné pečivo (280/1)
E: BMBZ Bravčové stehno pečené, zemiaky štuchané, šalát z hlávkovej kapusty (52/82/250/120)
1, 3, 6
1, 3
1, 7
- Pi22. 03.
- Polievka z tekvice hokkaidó (200/220/250)
A: Hovädzí guláš mexický (pretlak, hrášok, syr) (280/316/352)
Ryža dusená (150/170/190)
B: Kurací horehronský rezeň v cestíčku (105/120/135)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát
C: Šampiňóny na smotane (170/190/220)
Cestoviny (140/165/185)
D: Kurací šalát so zeleninou, domáca majonéza, celozrnné pečivo
E: BMBZ Hovädzí guláš mexický, dusená ryža (52/110/190/80)
7
7
1, 3, 7
1, 7, 9, 10
1
1, 7, 10
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov