- Po09. 09.
- Polievka fazuľová s mäsom a zeleninou (200/220/250)
A: Granadiersky pochod so syrom (240/300/350)
Šalát uhorkový (90/90/120)
B: Morčací paprikáš (142/158/184)
Cestoviny (140/165/185)
C: Bravčová pečeň na cibuli (103/130/155)
Ryža dusená (150/170/190)
D: Pečená zelenina (baby zemiaky, cvikla, mrkva, petržlen, šampiňóny), cesnakový dresing (300)
9
1, 3, 7
1, 7
1, 3
1
7
- Ut10. 09.
- Polievka mrkvová s mrveničkou (200/220/250)
A: Morčacie prsia na prírodno - soté (102/118/144)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát z hlávkovej kapusty (100/100/120)
B: Mletý rezeň so syrom (br. mäso, vajce, syr, mlieko) (90/110/130)
Zemiaková kaša (195/240/295)
Šalát z hlávkovej kapusty (90/90/120)
C: Strapačky s kyslou kapustou (možnosť opečenej slaniny) (240/300/360)
D: Šalát zo surovej zeleniny s jogurtom a syrom, celozrnné pečivo (280/1)
1, 3
7
1, 3, 7
7
1, 3
1, 7
- St11. 09.
- Polievka hovädzia s niťovkami (200/220/250)
A: Zlaté halušky so strúhankou a maslom (tvarohové cesto) (230/280/330)
B: Hovädzí plátok na slanine a horčici (110/136/152)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát reďkovkový (40/40/60)
C: Sicílska zmes (br.mäso, červená fazuľa, lúpané paradajky), chlieb (220/280/340)
D: Kurací šalát so zeleninou a bazalkou, bazalkové pesto, celozrnné pečivo (373/1)
1, 3, 9
1, 3, 7
10
1
1, 10
- Št12. 09.
- Polievka šošovicová mliečna so zemiakmi (200/220/250)
A: Bratislavské rizoto (tarhoňa, br. mäso, lečo, syr) (260/270/310)
Šalát cviklový (80/80/110)
B: Kuracie stehná pečené s plnkou (kur. pečienka, sendvič, vajce, mlieko) (200/240/290)
Ryža dusená (150/170/190)
Kompót
C: Zapekané cestoviny so zeleninou (cuketa, paradajky, paprika, smotany, syr) (240/290/340)
Šalát cviklový (80/80/110)
D: Ľadový šalát s kuraťom a paradajkou, horčicovo-medový dresing, celozrnné pečivo (280/1)
7
1, 3, 7
1, 3, 7
1, 3, 7
12
1, 10
- Pi13. 09.
- Polievka karfiolová so zeleninou (200/220/250)
A: Kuracie prsia na zelenine (142/158/174)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát miešaný (90/90/120)
B: Bravčové karé pečené (84/110/134)
Kapusta hlávková dusená (130/160/190)
Knedľa kysnutá (90/120/150)
C: Zapekaná brokolica so syrom (140/200/240)
Zemiaková kaša (195/240/295)
Šalát miešaný (90/90/120)
D: Šalát zeleninový s africkým sumčekom, citrónová marináda, celozrnné pečivo (280/1)
9
1
1, 3, 7, 15
3, 7
7
1, 4
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov