- Po27. 03.
- Polievka pórová so zemiakmi (200/220/250)
KRAS A: Prívarok šošovicový (200/240/300)
Varené vajcia (50/75/100)
Chlieb
KRAS B: Kuracie prsia zapekané so syrom a broskyňou (102/125/160)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát
KRAS C: Mäsové guľky v paradajkovej omáčke (hov. a brav. mäso) (205/245/275)
Zemiaky varené (150/200/250)
KRAS D: Kurací šalát so zeleninou a rukolou, dresing Tisíc ostrovov, celozrnné pečivo (280/1)
KRAS E: BMBZ Šošovicový prívarok, varené vajce, bezlepkový chlieb (300/2/1)
1, 7
3
1, 15
1, 7
3
1, 7
3
- Ut28. 03.
- Polievka hŕstková (fazuľa, šošovica, kor. zelenina, hrach, zemiaky) (200/220/250)
KRAS A: Bratislavské rizoto (brav. mäso, tarhoňa, lečo, syr) (260/270/310)
Šalát cviklový s chrenom (80/80/110)
KRAS B: Kuracie prsia v kukuričnej strúhanke vyprážané (85/100/115)
Zemiaky varené (140/170/210)
Šalát
KRAS C: Guláš zo syra tofu (syr tofu, hrášok, kukurica, biela fazuľa, pretlak) (140/160/180)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát
KRAS D: Šalát zeleninový miešaný s tuniakom, celozrnné pečivo, zálievka z olivového oleja (280/1)
KRAS E: BMBZ Guláš zo syra tofu (syr tofu, hrášok, kukurica, biela fazuľa, pretlak), dusená ryža, šalát (180/190/80)
9
1, 7, 12
12
1, 3, 7
1, 6
1
6
- St29. 03.
- Polievka gulášová (hov. mäso, zemiaky) (187/205/232)
KRAS A: Žemľovka s jablkami a škoricou (210/290/330)
KRAS B: Hovädzie mäso po španielsky (hov. mäso, kyslá uhorka, slanina, vajce) (128/139/155)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát
KRAS C: Kuracie na hrášku (132/158/184)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát
KRAS D: Pečená zelenina (mrkva, petržlen, cvikla, šampiňóny, baby zemiaky), cesnakový dresing (300)
KRAS E: BMBZ Hovädzie mäso po španielsky (hov. mäso, kyslá uhorka, slanina, vajce), dusená ryža, šalát (52/103/190/80)
9
1, 3, 7, 15
1, 3, 10, 12
1
3, 10
- Št30. 03.
- Polievka kelová so zemiakmi (200/220/250)
KRAS A: Kuracie prsia na zelenine (142/158/174)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát mrkvový s ananásom (90/90/110)
KRAS B: Bravčový guláš segedínsky (br. mäso, kyslá kapusta a smotana) (172/188/214)
Knedľa kysnutá (90/120/150)
KRAS C: Špenátové halušky so syrovou omáčkou (250/290/345)
KRAS D: Šalát zeleninový miešaný s vajcom (list.šalát a cherry paradajky), dresing horčicový, celozrnné pečivo (280/1)
KRAS E: BMBZ Bravčový guláš segedínsky, varené zemiaky (54/160/250)
1
12
1, 7
1, 3, 7, 15
1, 3, 7
1, 7, 10
- Pi31. 03.
- Zemiakovo-mrkvový krém (zeler, mrkva, zemiaky, pažítka) (200/220/250)
KRAS A: Nugetky z tresky - vyprážané (90/105/125)
Zemiaky štuchané (150/210/250)
Šalát
KRAS B: Hydinový karbonátok (kur.mäso, pečivo, mlieko, vajce) (85/105/125)
Zemiakovo - hráškové pyré (55/60/70)
Šalát
KRAS C: Karfiol zapekaný (karfiol, mlieko, vajcia, syr) (170/200/240)
Zemiaky varené II. (150/200/250)
Šalát
KRAS D: Zeleninový šalát s mozzyrellou, bazalkový dresing, celozrnné pečivo (280/1)
KRAS E: BMBZ Rybie filé na prírodno, opekané zemiaky, šalát (69/250/80)
9
1, 3, 4, 7
1, 3, 7, 15
7
1, 3, 7
1, 7
4
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov