- Po21. 10.
- A, B, C: Polievka hydinové ragú (kur.mäso, zelenina, hrášok, mlieko) (200/220/250)
BMBZ: Polievka hydinové ragú (kur.mäso, zelenina, hrášok) (200/220/250)
A: Prívarok tekvicový (160/190/210)
Zemiaky varené (150/200/250)
Varené vajcia (50/75/100)
B: Kurací stroganov (152/178/204)
Ryža dusená (150/170/190)
Šalát (50/50/70)
C: Šalát s mozzarellou (paradajky, čierne olivy, cestoviny, bazalkové pesto) (280/1)
BMBZ: BMBZ Tekvicový prívarok, varené zemiaky, varené vajce (210/250/100)
VEGAN: Polievka minestrone (200/220/250)
Cícer na zelenine a šampiňónoch s ryžou (250/190)
7, 9
9
1, 7
3
7, 10, 12
1, 3, 7, 10
3
9
- Ut22. 10.
- A, B, C, BMBZ: Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmi (200/220/250)
A: Kurací paprikáš (142/158/174)
Cestoviny (140/165/185)
B: Zemiaky zapekané so syrom a šunkou (250/290/330)
Šalát hlávkový (60/60/80)
C: Špenátové halušky so syrovou omáčkou (250/290/345)
BMBZ: BMBZ Kuracie prsia na paprike, dusená ryža (54/65/185)
VEGAN: Polievka zemiaková s kôprom (200/220/250)
Pečené tofu, dusená červená kapusta a zemiaková knedľa (80/170/200)
9
1, 7
1, 3
3, 7
1, 3, 7
6
- St23. 10.
- A, B, C: Polievka krémová s hovädzím mäsom a zeleninou (200/220/250)
BMBZ: Polievka krémová s hovädzím mäsom a zeleninou (200/220/250)
A, B, C: * Mlieko "školský program"
A, B, C, BMBZ: Stolová voda (200/200/250)
A: Lievance s lekvárom (220/270/330)
B: Živánska pečienka na pekáči (br.mäso, slanina, cibuľa, horčica) (82/98/114)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát (50/50/70)
C: Kurací šalát (paprika, uhorka, paradajky), celozrnné pečivo (290/1)
BMBZ: BMBZ Makový koláč s višňami
VEGAN: Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmi (200/220/250)
Ragú z pečenej zeleniny so šošovicou a bazalkou, jazmínová ryža (250/190)
7, 9
9
7
1, 3, 7, 15
1, 10
1, 3, 7
- Št24. 10.
- A, B, C: Polievka paradajková so strúhanou mrkvou a lievankou (200/220/250)
BMBZ: Polievka paradajková so strúhanou mrkvou (200/220/250)
A: Hovädzie mäso po španielsky (vajce, horčica, slanina) (125/140/155)
Ryža dusená (150/170/190)
B: Krkonošský krupový Kuba (huby, maslo, slanina) (180/210/250)
Šalát uhorkový (90/90/120)
C: Hruškový šalát so syrom a vajcami, celozrnné pečivo (-/-/260)
BMBZ: BMBZ Hovädzie stehno po španielsky, dusená ryža (69/150/190)
VEGAN: Polievka špenátová (200/220/250)
Šošovicové guličky, zeleninový krém a varené zemiaky (150/100/200)
1, 3
3
3, 10
7
1, 3, 7
3, 10
- Pi25. 10.
- A, B, C: Polievka zeleninová s ovsenými vločkami (200/220/250)
BMBZ: Polievka zeleninová (200/220/250)
A: Africký sumček s paradajkovou omáčkou (155/173/200)
Zemiaky varené (150/200/250)
Šalát z čínskej kapusty s pórom (65/65/95)
B: Morčacie prsia poľovnícke * (132/158/184)
Tarhoňa dusená (140/170/210)
Šalát z čínskej kapusty s pórom (65/65/95)
C: Jarný šalát s reďkovkou, bylinkový dresing, celozrnné pečivo (240/2)
BMBZ: BMBZ Africký sumček s paradajkovou omáčkou, varené zemiaky, šalát (80/130/250/110)
VEGAN: Polievka zeleninová (200/220/250)
Soté zo sójových kociek na hrášku a póre s ryžou (250/190)
1, 9
9
1, 3, 4, 7
1, 9, 12
1
1, 3, 7
9
6
Alergény
1. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich
2. KÔROVCE a výrobky z nich
3. VAJCIA a výrobky z nich
4. RYBY a výrobky z nich
5. ARAŠIDY a výrobky z nich
6. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich
7. MLIEKO a výrobky z nich
8. ORECHY a výrobky z nich
9. ZELER a výrobky z neho
10. HORČICA a výrobky z nej
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, sušené ovocie, ovocné konzervy a výrobky zo zemiakov