• Otvárame novú pobočku Školy FELIX!
          • Otvárame novú pobočku Školy FELIX!

          • S radosťou Vám oznamujeme, že sme sa rozhodli otvoriť nové pôsobisko formou elokovaného pracoviska Školy FELIX v Bratislave na Tematinskej ulici (Budova Paneurópskej univerzity).

            INFOSTRETNUTIE PRE ZÁUJEMCOV O ZÁPIS DIEŤAŤA DO PRVÉHO ROČNÍKA DO TEJTO POBOČKY NAŠEJ ŠKOLY BUDE 14. JÚNA O 16.30 HOD. V ŠKOLE FELIX NA HAANOVEJ 28.

            Škola FELIX rastie a môže smelo ponúknuť možnosť vzdelávať sa otvorene, zážitkovou a hravou formou väčšiemu počtu detí ako doteraz - detí, ktoré budú systematicky vedené k získavaniu poznatkov postupným objavovaním, nie drilom a memorovaním, detí, ktoré chceme pripraviť na reálny a osobný život, ktoré sa neboja povedať svoj názor a vypočuť si názor druhých, ktoré si budú vedieť vybrať cestu, ktorou chcú ísť. Začíname v septembri 2018, otvárame zatiaľ prvý ročník.

            Tí z Vás, ktorí nemali šťastie pri žrebovaní na zápis do prvého ročníka na Haanovu ulicu, a máte záujem o to, aby Vaše dieťa dostávalo vzdelanie fungujúce na moderných princípoch a metódach, vyplňte formulár na našej webovej stránke a my Vás budeme kontaktovať.

            V prípade otázok a nejasností kontaktujte Radku Halákovú na adrese info@skolafelix.sk.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje